E-mail OIH honlap    
      

   
    Főoldal

LÍDIA IMAKÖZÖSSÉG (női imakör)

www.lidiaimakozosseg.hu

A Nemzetközi Lídia imaközösség célja a keresztyén nők elérése szerte a világon abból a célból, hogy kicsiny csoportokban hetente imádkozzanak, havonta egy napot böjtben együtt töltsenek családjukért, az Eklézsiáért, lakóhelyükért, országukért és a világ népeiért.

 

Ki alkalmas?

Minden keresztény nő alkalmas, akinek szíve nyitott Isten felé és kész arra, hogy böjtöléssel egybekapcsolva rendszeresen imádkozzon természetesen férje jóváhagyása és lelkipásztora támogatása esetén, aki szívesen teszi ezt a Lídia irányelvei szerint, annak keretein belül.

 

Hogy működik?

A Lídia lényege az Isten által létrehozott és irányított imacsoport, amely a rendszeres találkozások során erőteljes imaközösséggé fejlődik, miközben az Úr gyarapítja is azt. Amikor az imasejt már 6-8 tagból áll, itt az ideje, hogy tovább osztódjon és új imasejt alakuljon ki egy új helyszínen. Minden imacsoportnak magának kell elkérnie az Úrtól, hogy miért, milyen sorrendben és hogyan imádkozzon az Úr szívén lévő ügyekért, a gyülekezettel, lakóhelyével, hazájával és a világ népeivel kapcsolatban. A Lídia imaközösséget a csoport egyik tagja irányítja, amikor szükségessé válik, területi koordinátor, ima-, és szervezőcsoport kijelölésére is sor kerül. Nemzeti és nemzetközi szinten is van koordinátor, ima- és szervezőcsoport. Ők hangolják össze az imaközösség működését az egész világra kiterjedően.

A Lídiának nincsenek főállású munkatársai, támogatása önkéntes. A Lídia időközönként konferenciákat szervez, melyre a meghívókat médián és gyülekezeteken keresztül juttatják el.

 

Miért imádkozzunk böjtöléssel?

  • Az Úr Jézus magát állította elénk követendő példaként
  • Az Atyának mutatunk be önkéntes áldozatot, hogy örömöt szerezzünk neki
  • Szellemi és fizikai önfegyelmet munkál ki
  • Kifejezi családunkért, gyülekezetünkért, lakóhelyünkért, népünkért és Isten ítéleteiért érzett felelősségérzetünket
  • A böjtöléssel egybekötött ima hatékonnyá teszi közbenjáró imaéletünket

 

Magyarországi Lídia imakoordinátor: Dobnerné Dr. Mihály Ilona

Elérhetőség: 1161 Budapest, Mária út 31.
Tel.: 06/20-770-5661 , 06-1-405-5161

E-mail: lidiaimakozosseg@gmail.com

Ha többet szeretnél megtudni az imaközösségrol, akkor látogass el a Lidia honlapjára!

www.lidiaimakozosseg.hu

Brosúra igényelhető.

  Magunkról
  Hírlevelek
  Imaképződmények
  Imatémák
  Kapcsolat
  Letöltések